Artikel: 'Volleybalkrant maakt vrienden op t strand!' - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
1134
post-template-default,single,single-post,postid-1134,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Op beachvolleybalreis op Sunsation Beach in Spanje.

Artikel: ‘Volleybalkrant maakt vrienden op t strand!’

Zonnig nieuws vanaf het strand! Tijmen Companjen en Mila Jonker runnen in Scheveningen al jaren De Beachvolleybalschool. Nu breiden ze hun activiteiten op het strand uit met een nieuw bedrijf, Barefoot Beach Camps, dat tot in de puntjes verzorgde beachvolleybalreizen aanbiedt.

Hun liefde voor onze sport spat er vanaf, daar worden wij erg enthousiast van. En dat enthousiasme is wederzijds, want Tijmen en Mila hebben Barefoot Beach Camps aangemeld als Vriend van de Volleybalkrant.

Jonker: ,,We vinden het belangrijk voor het (beach-)volleybal dat een plek als Volleybalkrant blijft bestaan. Er gebeuren prachtige dingen in onze sport en er lopen fantastische mensen rond met geweldige verhalen. Het is belangrijk dat media als de Volleybalkrant die verhalen blijven vertellen. We weten hoeveel passie en energie het vraagt om deze site al zoveel jaren op dit niveau te houden. Daarom dragen we graag een klein steentje bij.”

We spreken dit gedreven koppel verder over hun activiteiten, waarbij ze altijd met zand tussen de tenen staan en het liefst met een zonnetje op de achtergrond.

Companjen: ,,De afgelopen jaren zijn Mila en ik op de mooiste stranden geweest en hebben heel veel toffe beachers ontmoet van over de hele wereld. Die beleving gaan we ook brengen via onze reizen met Barefoot Beach Camps. Het is niet alleen beachvolleybal, maar een lifestyle.”’ Jonker vult aan: ,,Die relaxte mindset zie je ook terug bij iedereen die met ons meereist. Het is trainen, maar ook na afloop chillen bij de beachbar terwijl een DJ plaatjes draait. Het is samen genieten van het strandleven, de ultieme vakantie voor iedereen die houdt van beachen.”

Vanaf 21 april zijn Tijmen en Mila met hun Barefoot Beach Camps te vinden op Sunsation Beach in Spanje, waar ze zich samen met honderden andere beachers uit heel Europa (en daarbuiten) voorbereiden op het beachseizoen. En misschien wel met jullie!  ,,We trainen daar met allerlei verschillende nationaliteiten door elkaar, met coaches die spelen in de World Tour. Heel tof. Na zo’n week vol beachvolleybal ben je weer helemaal klaar om te knallen op de Nederlandse stranden!”

Volleybalkrant dankt dit duo voor de steun en wenst hen veel succes bij alles waar ze binnen het beachen mee bezig zijn.

Lees het volledige artikel op Volleybalkrant.nl.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Chat openen
App ons je vragen!