Bestemmingen - Beachvolleybalvakantie - Barefoot Beach Camps
Jouw beachvolleybalvakantie begint én eindigt bij Barefoot Beach Camps. Bij ons boek je een volledig verzorgd verblijf naar de zonnigste bestemmingen, zoals Makadi Bay in Egypte en Sunsation Beach in Spanje!
beachvolleybalvakantie, vakantie, reis, beachvolleybalreis, volleybal, beachvolleybal vakantie, beachcamp, Sunsation Beach, Sunsation, Gandia, Spanje, Spain, beachcamp, beachvolleyball camp, beachvolleyball holiday, actief, actieve reis, actieve vakantie, volley, zon, zee, strand
706
page-template-default,page,page-id-706,page-parent,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Celebrate the Beachlife with us!

Hou je van beachvolleybal en ga je graag op actieve vakantie? Heb je dan wel eens nagedacht over een beachvolleybalreis? Het is de ideale combinatie van sporten, vakantie, zon, mensen ontmoeten en een feestje op zijn tijd! Sinds 2014 organiseren wij compleet verzorgde beachvolleybalvakanties naar de mooiste stranden in Europa. Zo gaan we dit jaar naar Praia da Rocha in Portugal, maar wil je dicht bij huis met ons kennismaken, kom dan naar ons Beach Camp in Scheveningen!  Stel je maar voor… een week lang op het strand, zoveel beachen als je wilt, leerzame sessies met toptrainers en na afloop met je vrienden een drankje in de zon. Klinkt aantrekkelijk toch?

 

Ben je benieuwd of een beachvolleybalreis wat voor je is? Neem een kijkje en stel ons als je vragen!

101e95_de61cfa7931a40e5b48deedf86f89160~mv2_d_6000_4000_s_4_2

Praia da Rocha

Portugal
24 april t/m 8 mei 2021

Voor iedereen die vast lekker de zon wil opzoeken. Je krijgt in totaal 9 trainingen en ’s middags heb je ook nog eens een aantal toffe toernooien. Geen zin om te spelen? Maak een wandeling langs de mooie rotspartijen of ga lekker golfsurfen, dat kan namelijk ook!

d5d27e63-9df3-485e-b1bb-23ab2646f671

Beachcamp Scheveningen

Strand Scheveningen
24 juli t/m 1 augustus 2021

Een week lang in eigen land met toptrainers op het mooist strand van Scheveningen. Je traint in groepjes van max. 6 personen, dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. En we sluiten met de hele groep gezamenlijk af met een gezellig toernooi aan het eind van de week. Beach Camp Scheveningen wil je niet missen!

IMG_2794

Club Kastalia

Turkije
herfstvakantie 2021

Ben je nog niet klaar met de zomer? Wij ook niet! Dus we gaan er in de herfstvakantie weken nog lekker tussenuit. Nog één weekje beachvolleyballen, genieten van het strandleven en heerlijke temperaturen! Deze relaxte reis is ook super geschikt voor gezinnen.

Chat openen
App ons je vragen!