Wie zijn wij - Barefoot Beach Camps - Beachvolleybal - Reizen - Vakanties
Maak kennis met Mila en Tijmen, oprichters van Barefoot Beach Camps, liefhebbers van beachvolleybal, reizen en genieten. Join ze op beachvolleybalvakantie!
beachvolleybal reizen, beachvolleybalvakantie, vakantie, reis, beachvolleybalreis, volleybal, beachvolleybal vakantie, beachcamp, Sunsation Beach, Sunsation, Gandia, Spanje, Spain, beachcamp, beachvolleyball camp, beachvolleyball holiday, actief, actieve reis, actieve vakantie, volley, zon, zee, strand
747
page-template-default,page,page-id-747,page-parent,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Mila Jonker en Tijmen Companjen, oprichters van Barefoot Beach Camps.

We zijn allebei gek van beachvolleybal, reizen en genieten en het liefst doen we dat op de mooiste stranden in de wereld. In Spanje, Los Angeles, Portugal of Australië, dat maakt niet uit.

 

Wij vinden niets mooier dan de liefde voor de sport en het strand aan anderen te kunnen overbrengen. In Scheveningen runnen we De Beachvolleybalschool, één van de grootste beachvolleybalclubs van Nederland. Voor onze beachvolleyballers organiseerden we al heel wat jaren speciale beachvolleybalvakanties. We zijn super blij dat we nu met Barefoot Beach Camps, beachvolleybalreizen organiseren voor iedereen die van de sport en/of het strand houdt!

 

Onze liefde voor beachvolleybal heeft ons al op een hoop mooie stranden gebracht, en met Barefoot Beach Camps willen we die geweldige plekken ook voor jou dichterbij brengen!

 

Voor ons staat Barefoot voor een levensstijl. Leef het beachleven! Vier je vrijheid, je passie voor sport en geniet van de zon. Zo leven we ons leven het liefst. Met blote voeten in het zand.

Mila en Tijmen

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by