Wie zijn wij - Barefoot Beach Camps - Beachvolleybal - Reizen - Vakanties
Maak kennis met Mila en Tijmen, oprichters van Barefoot Beach Camps, liefhebbers van beachvolleybal, reizen en genieten. Join ze op beachvolleybalvakantie!
beachvolleybal reizen, beachvolleybalvakantie, vakantie, reis, beachvolleybalreis, volleybal, beachvolleybal vakantie, beachcamp, Sunsation Beach, Sunsation, Gandia, Spanje, Spain, beachcamp, beachvolleyball camp, beachvolleyball holiday, actief, actieve reis, actieve vakantie, volley, zon, zee, strand
747
page-template-default,page,page-id-747,page-parent,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Wie zijn wij?

Wij zijn Mila, Tijmen en Shaun. Samen organiseren we al een hele mooie tijd reizen vanuit Barefoot Beach Camps.

We zijn alledrie gek van beachvolleybal, reizen en genieten en het liefst doen we dat op de mooiste stranden in de wereld. In Portugal, Cran Canaria, Noorwegen of Nederland, dat maakt niet uit.

 

Wij vinden niets mooier dan de liefde voor de sport en het strand aan anderen te kunnen overbrengen. Naast het organiseren van onze reizen werken we alle drie in onze eigen stad ook in het beachvolleybal. Voor onze beachvolleyballers organiseerden we al heel wat jaren speciale beachvolleybalvakanties. We zijn super blij dat we nu met Barefoot Beach Camps onze krachten bundelen en beachvolleybalreizen organiseren voor iedereen die van de sport en/of het strand houdt!

 

Onze liefde voor beachvolleybal heeft ons al op een hoop mooie stranden gebracht, en met Barefoot Beach Camps willen we die geweldige plekken ook voor jou dichterbij brengen!

 

Voor ons staat Barefoot voor een levensstijl. Leef het beachleven! Vier je vrijheid, je passie voor sport en geniet van de zon. Zo leven we ons leven het liefst. Met blote voeten in het zand.

Mila, Tijmen en Shaun

Chat openen
App ons je vragen!