Sunsation Beach - Barefoot Beach Camps
Ontdek Sunsation Beach! Het mekka voor beachvolleybal in Playa de Gandia, Spanje
Playa de Gandia, Sunsation Beach, Gandia Beach, Strand Sunsation, Sunsation Strand
388
page-template-default,page,page-id-388,page-parent,page-child,parent-pageid-706,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Sunsation Beach

Sunsation Beach

 

Sunsation Beach is dé plek voor het ultieme beachlife- gevoel! De plek ademt beachvolleybal en daarom komen er elk jaar honderden beachvolleyballers om hun zomer te starten of te verlengen. Je kunt er perfect genieten van heel veel beachvolleybal, de Spaanse gezelligheid en je ontmoet een heleboel nieuwe beachers van over de hele wereld.

 

Sunsation Beach ligt op Playa de Gandia. Dit prachtige strand is jarenlang het geheim van de Spanjaarden geweest! Met een strand van meer dan 3 kilometer lang en ruim 100 meter breed, is het de perfecte locatie voor beachvolleybal. Onze partner VolleyTours verzorgt alle faciliteiten op het strand. Je kunt onbeperkt gebruik maken van één van de vele velden en ballen. Daarnaast zijn er twee beachbars, douches, waterpunten, er is een fysio en ga zo maar door. Alles staat in het teken van jou als beachvolleyballer. Het is dé ideale plek om hard te trainen, veel te spelen en te genieten van het ultieme strandleven.

anna

Sunsation Easter

Pasen 31 maart – 7 april 

 

Kun je niet wachten tot je eindelijk weer met je voeten in het zand kunt staan? Met tempraturen van gemiddeld 18 graden, 7 zonuren per dag & een prachtig strand, is Sunsation Easter een heerlijke plek voor een voorproefje op de zomer.

Sunsation Spring

Voorjaar 21 april – 13 mei 

 

Halleluja! Het zomerseizoen gaat van start in Spanje! Tijd voor een welverdiende vakantie, een heleboel beachvolleybal en sangria bij de beachbar. Ontdek het ultieme strandleven met de  Sunsation Spring reis. Let’s get ready for summer!

Sunsation Festival

Najaar 23 september – 8 oktober

 

Let the summer last forever! Wacht nog even met het opbergen van je bikini’s en zwembroeken. Nergens is het zo heerlijk genieten van een extra weekje zomer als op Sunsation Festival. Trainen, feesten en genieten van de zon, een warme zee en gezelligheid!

De locatie