Corona Beleid - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
2228
page-template-default,page,page-id-2228,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Corona Beleid

Corona Beleid Barefoot Beach Camps


Barefoot Beach Camps heeft een beleid opgesteld omtrent het coronavirus als aanvulling op de Algemene Voorwaarden. Daar waar het Corona Beleid in strijd is met de Algemene Voorwaarden zal het Corona Beleid leidend zijn. 

 

Annuleren vanuit Barefoot Beach Camps

Indien Barefoot Beach Camps genoodzaakt is een reis te annuleren vanwege opgelegde Corona maatregelen in binnen- of buitenland heeft de klant een aantal opties voor de geboekte reis. 

 

Kosteloos omboeken

Het is mogelijk om de geannuleerde reis om te boeken naar een van onze andere Beach Camps, zonder bijkomende kosten, anders dan het verschil in reissom. Indien de oorspronkelijke reissom hoger is dan de nieuwe reissom zal het verschil terugbetaald worden. Indien de oorspronkelijke reissom lager is dan de nieuwe reissom zal een aanvullende factuur worden verstrekt. 

 

Wanneer de klant wenst om te boeken voor dezelfde reis op een later tijdstip, dan geeft Barefoot Beach Camps een prijsgarantie, waarbij dezelfde prijs gerekend zal worden als op het moment van boeken, tenzij de nieuwe prijs van de reis lager ligt dan de prijs tijdens het boeken.

 

Kosteloos annuleren

Indien de klant geen gebruik wenst te maken van de optie tot kosteloos omboeken zal de volledige reissom zoals gefactureerd door Barefoot Beach Camps teruggestort worden aan de klant. 

 

Annuleren vanuit de klant

Reizen geboekt bij Barefoot Beach Camps kunnen tot 7 dagen voor aanvang van de reis kosteloos geannuleerd worden. De reis kan zowel omgeboekt als geannuleerd worden tot 7 dagen voor aanvang van de reis. 

 

Kosteloos omboeken

Het is mogelijk om de geannuleerde reis om te boeken naar een van onze andere Beach Camps zonder bijkomende kosten anders dan het verschil in reissom. Indien de oorspronkelijke reissom hoger is dan de nieuwe reissom zal het verschil terugbetaald worden. Indien de oorspronkelijke reissom lager is dan de nieuwe reissom zal een aanvullende factuur worden verstrekt. 

 

Wanneer de klant wenst om te boeken voor dezelfde reis op een later tijdstip, dan geeft Barefoot Beach Camps een prijsgarantie, waarbij dezelfde prijs gerekend zal worden als op het moment van boeken, tenzij de nieuwe prijs van de reis lager ligt dan de prijs tijdens het boeken.

 

Kosteloos annuleren

Indien de klant geen gebruik wenst te maken van de optie tot kosteloos annuleren zal de volledige reissom zoals gefactureerd door Barefoot Beach Camps teruggestort worden aan de klant. 

 

Gedeeltelijk annuleren

Wanneer beachvolleyballen niet mogelijk is, maar de reis naar de vakantiebestemming wel plaats zou kunnen vinden, kan de klant ook gedeeltelijk annuleren. Dan blijven alle reserveringen staan, behalve degene die te maken hebben met het beachvolleybal. De prijs van de reis wordt dan aangepast aan de geleverde diensten. 

 

Voor het camp in Portugal geldt de mogelijkheid om een voorinschrijving te doen. 
Alle informatie vind je hier.