Bestemmingen - Beachvolleybalvakantie - Barefoot Beach Camps
Jouw beachvolleybalvakantie begint én eindigt bij Barefoot Beach Camps. Bij ons boek je een volledig verzorgd verblijf naar de zonnigste bestemmingen, zoals Makadi Bay in Egypte en Sunsation Beach in Spanje!
beachvolleybalvakantie, vakantie, reis, beachvolleybalreis, volleybal, beachvolleybal vakantie, beachcamp, Sunsation Beach, Sunsation, Gandia, Spanje, Spain, beachcamp, beachvolleyball camp, beachvolleyball holiday, actief, actieve reis, actieve vakantie, volley, zon, zee, strand
706
page-template-default,page,page-id-706,page-parent,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Reizen

Celebrate the Beachlife with us!

Hou je van beachvolleybal en ga je graag op actieve vakantie? Heb je dan wel eens nagedacht over een beachvolleybalreis? Het is de ideale combinatie van sporten, vakantie, zon, mensen ontmoeten en een feestje op zijn tijd! Sinds 2014 organiseren wij compleet verzorgde beachvolleybalvakanties naar de mooiste stranden in Europa. Zo zijn we dit jaar weer te gast op op Sunsation Beach in Spanje. Stel je maar voor… een week lang op het strand, zoveel beachen als je wilt, leerzame sessies met toptrainers en na afloop met je vrienden een drankje in de zon. Klinkt aantrekkelijk toch?

 

Ben je benieuwd of een beachvolleybalreis wat voor je is? Neem een kijkje en stel ons als je vragen!

IMG_1321

Sunsation Spring

Spanje
18 april t/m 10 mei 2020

Dé ideale voorbereiding voor de zomer. In één week beachen op Sunsation, ben je klaar voor het seizoen! ’s ochtends trainen, ’s middags toernooien spelen en genieten van de topspelers op het Center Court. Als je van beachvolleybal houdt, kun je dit niet missen!

med_res-15

Sunsation Festival

Spanje
25 september t/m 10 oktober 2020

Voor iedereen die nog lekker even de zon wil opzoeken. ’s Ochtends krijg je training van één van onze internationale topcoaches en ’s middags speel je mee in het dagelijkse toernooi. Geen zin om te spelen? Dan kun je erop uit in de mooie omgeving, of doe je een dagje Valencia of Alicante.

IMG_9045

Herfstvakantie Reis

Bestemming nnb
10 oktober t/m 25 oktober 2020

Ben je nog niet klaar met de zomer? Wij ook niet! Dus we gaan er in de herfstvakantie weken nog lekker tussenuit. Nog één weekje beachvolleyballen, genieten van het strandleven en heerlijke temperaturen! Deze relaxte reis is ook super geschikt voor gezinnen.

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by