Beachvolleybalreis - Barefoot Beach Camps - Beachvolleybal - Vakanties
Barefoot Beach Camps organiseert de ideale beachvolleybalreis voor enthousiaste beachers. Elke dag sporten, leerzame trainingen, genieten van zon, zee, strand, drankjes en fun.
beachvolleybal, reis, beachvolleybalreis, volleybal, beachvolleybalvakantie, beachcamp, Sunsation Beach, Sunsation, Gandia, Spanje, Spain, beachcamp, beachvolleyball camp, beachvolleyball holiday, actief, actieve reis, actieve vakantie, volley, zon, zee, strand
284
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-284,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Welkom bij Barefoot Beach Camps!

Hou je van beachvolleybal en ga je graag op vakantie? Heb je dan wel eens nagedacht over een beachvolleybalreis? Het is de ideale combinatie van sporten, vakantie, zon, mensen ontmoeten en een feestje op zijn tijd! Sinds 2014 organiseren wij compleet verzorgde beachvolleybalvakanties naar de mooiste stranden in Europa. Zo zijn we vaste gast op Sunsation Beach in Spanje, en sinds kort mogen we samen met onze partner Volleytours ook Egypte toevoegen aan onze bestemmingen. Stel je maar voor… een week lang op het strand, zoveel beachen als je wilt, leerzame sessies met toptrainers en na afloop met je vrienden een drankje in de zon. Klinkt aantrekkelijk toch?

Ben je benieuwd of een beachvolleybalreis wat voor je is? Ontdek dan al onze bestemmingen!

En dit jaar, tijdens het EK Beachvolleybal in Nederland, komen we met Beachfest, een beachvolleybalfeest op het strand van Scheveningen!

Bekijk nu één van onze volgende beachvolleybalreizen!

beachvolleybalreis sunsation

Sunsation Spring

Spanje
20 april t/m 12 mei 2019

Dé ideale voorbereiding voor de zomer. In één week beachen op Sunsation, ben je klaar voor het seizoen! ’s ochtends trainen, ’s middags toernooien spelen en genieten van de topspelers op het Center Court. Als je van beachvolleybal houdt, kun je dit niet missen!

beachvolleyball_intermediate

Sunsation Festival

Spanje
Data 2019: nog niet bekend

Voor iedereen die nog lekker even de zon wil opzoeken. ’s Ochtends krijg je training van één van onze internationale topcoaches en ’s middags speel je mee in het dagelijkse toernooi. Geen zin om te spelen? Dan kun je erop uit in de mooie omgeving, of doe je een dagje Valencia of Alicante.

WhatsApp Image 2018-02-05 at 15.50.06

Makadi Bay

Egypte
30 december 2018 t/m 12 januari 2019

Een zeer fijn stekje om al je strandfavorieten bij elkaar op te zoeken! Lekker duiken, lekker eten, lekker beachen! En nog goed te betalen ook! Check snel de mogelijkheden met Barefoot in Makadi Bay!

Picture yourself – being barefoot

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Ontvang de nieuwsbrief voor alle updates over onze beachreizen!