Beach Camp Zuiderstrand - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
2030
page-template-default,page,page-id-2030,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Beach Camp Zuiderstrand

Ons beachcamp op het Zuiderstrand

26 t/m 30 juli

Een week vol beachvolleybal, vlak bij huis! Een keer niet op Scheveningen, maar op het nog mooiere Zuiderstrand gaan we een week lang het beachleven in duiken. Je gaat elke dag trainen met een kleine groep onder leiding van één van onze toptrainers. Daarnaast zijn er toernooien en andere leuke activiteiten om te genieten van jouw weekje strand in Nederland.

 

Van maandag tot en met vrijdag trainen iedere ochtend 2 uur. Je traint in een groepje van maximaal 6 personen, zodat er veel ruimte is voor feedback van de trainers. Na de week ben je zeker weer een hoop tips en tricks verder! In de middag organiseren we toernooitjes en hebben we een speciale ‘focustraining’ op de dinsdag.

We begrijpen dat de energie ook aangevuld moet worden tussen de sessies door. Wij zorgen voor een lekkere lunch, zodat jij kunt relaxen en weer op kan laden voor het toernooi of andere activiteit in de middag.

Eat. Sleep. Beach. Repeat.

IMG_2365
IMG_2421
IMG_2472
IMG_2390

Celebrate. The. Beachlife.

Naast het beachvolleybal

Bij het beachleven hoort natuurlijk niet alleen maar beachvolleybal. Ook lekker op het strand hangen, potjes kijken bij andere teams en een duik nemen in zee. We spelen ook de Olympic Beachathlon en aan het eind van de dag een drankje bij de strandtent hoort er ook natuurlijk bij. Wij worden er nu al blij van!

Bekijk het hele programma:

Maak er een volledige vakantie van met onze accommodatietips!

Wil jij er een volledige beachvolleybalvakantie van maken en ook in de buurt een accommodatie boeken? Dat is uiteraard mogelijk. Hieronder hebben wij een aantal gave overnachtingsplekken verzameld wanneer je graag in Scheveningen of Den Haag wilt overnachten.

Jorplace Beach Hostel is perfect als je een leuke plek zoekt om te verblijven tijdens jouw trainingsweek, het bevind zich in de leukste straat van Scheveningen: de Keizerstraat. Het is een kwartiertje lopen van Jorplace naar de beachvelden dus ook dat is ideaal.
Ben jij van plan lange dagen op het strand te maken en zoek je een simpel maar goed verblijf in de buurt? Boek dan een kamer/bed bij the Golden Stork. The Golden Stork is een mooi en goed hostel en mooie uitvalsbasis richting het strand (20 minuten fietsen). Daarnaast is het de ideale uitvalsbasis als je ook een keertje het centrum van Den Haag in wilt.
Wil je de beste deal? Vraag ons dan per mail naar de speciale kortingscode!

Prijzen

Jouw beachvolleybalweek op het Zuiderstrand is simpel samen te stellen. Via ons boekingsformulier meld je je aan voor het pakket van jouw voorkeur.

 • Full Package

  5 ochtendtrainingen + de Focustraining + alle toernooien + lunch inbegrepen

  210
 • Ochtendprogramma

  5 trainingen x 2 uur

  100
 • Toernooien

  3 toernooien per persoon

  35
 • Lunch hele week

  5 x lunch

  75
 • Losse dag

  hele dagprogramma incl. lunch

  49
 • Losse training

  per training

  22,5
 • Los toernooi

  per persoon

  12,5
 • Lunch 1x

  15

Heb je nog andere vragen of wensen? Je kunt altijd even met ons bellen of mailen.

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by