Trainingsweek Scheveningen - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en Belgiƫ. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
2282
page-template-default,page,page-id-2282,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Trainingsweek Scheveningen

Onze trainingsweken in Scheveningen
24 april t/m 9 mei 2021

 

Na een lange winter, met wel heel weinig beachvolleybal, pakken we de draad weer op in Scheveningen! We bieden twee keer een week lang trainingen aan om weer helemaal klaar te zijn voor het zomerseizoen. Je gaat elke dag trainen met een kleine groep onder leiding van een top trainer. We houden rekening met alle corona maatregelen, en gaan uit van een situatie zoals die nu geldt. Mochten er versoepelingen komen, gaan we natuurlijk daarin mee om de weken feestelijker aan te kleden. Geen versoepelingen? Dan focussen we puur op het trainen. En na zo’n lange winter kijken we daar onwijs naar uit!

De weken zijn van maandag tot en met vrijdag. De eerste week is een week die meer gericht is op FUN! en de tweede week is de insteek meer als een voorbereiding op het zomerseizoen. Maar in beide weken kan iedereen zijn ei kwijt! Na een week ben je zeker weer een hoop tips en tricks rijker!

We begrijpen dat de energie ook aangevuld moet worden tussen de sessies door. Wij zorgen voor een lekkere lunch, zodat jij kunt relaxen en weer op kan laden voor de middag.

Eat. Sleep. Beach. Repeat.

6a6ad21f-c421-4aa6-bf97-178d8c910596

Fun week: 26 t/m 30 april

Deze week is er voor degene die graag weer lekker willen beachen waarbij er goed getraind wordt maar er zeker ook ruimte is om te ontspannen en weer aan het strandleven te wennen.

Je traint in totaal 5 keer in de ochtend in een klein groepje onder begeleiding van een toptrainer.
In de middag is er ruimte om vrij te spelen of eventueel voor andere activiteiten.

Check hier onder het schema voor deze week!

IMG_9792

Dive back in week: 3 t/m 7 mei

Deze week is voor degene die zich volledig in het beachvolleybal willen onderdompelen en zich klaar willen stomen voor een zomer vol beachvolleybal.

In een intensief programma krijg je dagelijks zowel beachvolleybaltraining als conditie/krachttraining aangeboden waarbij de ochtenden in thema staan van een stuk conditie/krachttraining en een stuk techniek training. De middagen wordt er gefocust op het vertalen van de geleerde techniek naar spelsituaties. Uiteraard wordt de week competitief afgesloten met onderlinge wedstrijden!

Check hier onder het schema voor deze week!

trainingkids
IMG_9769

Celebrate. The. Beachlife.

Naast het beachvolleybal

Bij het beachleven hoort natuurlijk niet alleen maar beachvolleybal. Ook lekker op het strand hangen, potjes kijken bij andere teams, een duik nemen in zee en drankjes drinken hoort daarbij. Of we een aanvullend programma kunnen organiseren hangt helemaal af van de maatregelen die op dat moment gelden. Zoals de situatie nu is, is er geen aanvullend programma mogelijk. We blijven hier voorlopig dus nog even flexibel in en houden je op de hoogte als we aanvullingen kunnen doen.

d5d27e63-9df3-485e-b1bb-23ab2646f671

Voorinschrijving, hoe werkt dat?

Omdat het nog onzeker is in hoeverre wij de trainingsweek aan kunnen kleden met andere activiteiten behalve beachvolleybal begrijpen we dat je mogelijk twijfelt om mee te doen.
Door een voorschrijving te doen kun je vast laten weten dat je mee wilt doen, we reserveren als waren alvast jouw plek alvast in de week van jouw voorkeur zonder verdere verplichting.
Op de woensdag en donderdag na de persconferentie van dinsdag 13 april contacten we alle beachers die een voorinschrijving hebben gedaan om het programma bekend te maken en je als eerste de kans te geven om mee te doen.
Ben je dan net zo overtuigd als wij dat het een toffe week wordt? Dan zetten we jouw voorinschrijving om in een aanmelding en zien we je graag op het mooie strand van Scheveningen!

Heb je nog andere vragen of wensen? Je kunt altijd even met ons bellen of mailen.

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by