Barefoot Beach Tour - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
1154
page-template-default,page,page-id-1154,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Barefoot Beach Tour

Maak kennis met Barefoot Beach Camps!

We kunnen t niet vaak genoeg zeggen (maar dat gaan we wel doen): Life Is Better At The Beach! Het leven is voor ons heel simpel. We houden wél van: zand tussen onze tenen en de zon op ons gezicht. We houden niet van: de kou, wolken en schoenen. Wij zijn Barefoot Beach Camps en we organiseren de leukste beachreizen naar de tofste locaties!
Maar goed, dat is in de lente. Ondertussen voelen we met je mee, want wat duurt die winter lang! Maar daar hebben we wat op verzonnen!

Maak kennis met Barefoot Beach Camps tijdens de Barefoot Beach Tour.
We reizen met de Barefoot Beach Tour het land door, komen langs op diverse locaties met topcoaches en topspelers om in die typische strandsfeer aan je beachvolleybalskills te werken.

Op vrijdagavond 27 juli zijn we in Vrouwenpolder op één van de mooiste stranden van Nederland. We zijn te gast bij strandtent Aquarius van beachvolleyballer Timko Lokerse. De clinics worden gegeven door de ultieme beachboys en Sunsation Coaches Daan Haanappel en Timo Gras.   Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in! Het maakt niet uit wat je speelniveau is, we delen jou in bij spelers van jouw niveau, net zoals we dat tijdens onze beachreizen doen!

Op 17 augustus zijn we op het Zuiderstrand in Den Haag. Daar kun je de clinic perfect combineren met lekker lang hangen op het strand en genieten van het Scheveningse Vuurwerkfestival. Wel het plezier, maar niet de volle drukte die op het Noorderstrand te verwachten is. En eerst een topclinic door deze twee energiebommetjes natuurlijk! Wil je meedoen? Laat je gegevens achter op het formulier hieronder om je in te schrijven en een plekje te reserveren. Deelname aan de clinics is helemaal gratis, dus zorg dat je erbij bent! See you at the beach!

Tourdata

Datum: vrijdag 27 juli 2018

Tijd:
19.30 – 21.00 uur

Locatie:
Aquarius, Strand bij Paal 7000, Vrouwenpolder

Coaches:
Timo Gras en Daan Haanappel

Datum: vrijdag 17 augustus 2018

Tijd:
19.30 – 21.00 uur

Locatie:
La Cantina, Zuiderstrand 1, Den Haag

Coaches:
Timo Gras en Daan Haanappel

  • Schrijf je in voor de Barefoot Beach Tour!

  • Persoonlijke gegevens

Ontvang de nieuwsbrief voor alle updates over onze beachreizen!