Barefoot Beach Tour - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
1154
page-template-default,page,page-id-1154,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Barefoot Beach Tour

Maak kennis met Barefoot Beach Camps!

We kunnen t niet vaak genoeg zeggen (maar dat gaan we wel doen): Life Is Better At The Beach! Het leven is voor ons heel simpel. We houden van: zand tussen onze tenen en de zon op ons gezicht. Maar we beseffen ons goed dat het heel wat is je vakantie in te vullen met beachvolleybal. Voordat je boekt wil je weten wat je te wachten staat. Dus daar hebben we wat op verzonnen!

 

 

Maak gratis kennis met Barefoot Beach Camps tijdens de Barefoot Beach Tour.
We reizen met de Barefoot Beach Tour het land door, komen langs op diverse locaties met topcoaches en topspelers om in die typische strandsfeer aan je beachvolleybalskills te werken.

 

Zien we je bij één van onze events? Tot dan!

Tourdata

Datum: Zaterdag 9 mei 2020

Wat: Online Barefoot Staycation Muziekquiz
Nu wij zoveel mogelijk binnen moeten blijven willen wij nog steeds samen leuke dingen doen, daarom organiseren wij een online muziekquiz!
Nu horen we je denken: ik kan niet samenkomen met teamgenoten; geen stress, je kunt ook in je eentje een team vormen of met andere mensen waarmee je samenwoont. Zoals je gewend bent zijn er leuke prijzen te verdienen met de muziekquiz, het zou flauw zijn als we enkel jouw barrekening van de avond betalen dus daar verzinnen we wat anders op!

Locatie:

Thuis bij jou op de bank, aan tafel, op bed, dit mag je zelf verzinnen!

Tijd:
We starten om 20.00 en spelen 6 rondes. We verwachten hier ongeveer 2 tot 2,5 uur mee bezig te zijn inclusief pauzes en tijd om de antwoorden na te kijken.

  • Schrijf je in voor de Barefoot Beach Tour!

  • Persoonlijke gegevens

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by