Beach Camp Scheveningen - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
2030
page-template-default,page,page-id-2030,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Beach Camp Scheveningen

We organiseren een week lang alleen maar beachvolleyballen in Scheveningen
van 24 juli t/m 1 augustus 2021

 

Binnenkort volgt alle nieuwe informatie. Lees hieronder wat we deden in 2020.

Deze zomer zoeken we het dichterbij huis op om een gave beachvolleybal belevenis neer te zetten. Op het mooie strand van Scheveningen krijg jij de kans om een week lang elke dag te trainen en als afsluiting de kans om een aantal mooie wedstrijden tijdens het NK beachvolleybal te kijken.

Van maandag tot en met vrijdag trainen we in totaal 9 keer. Je traint in een groepje van maximaal 6 personen, zodat er veel ruimte is voor feedback van de trainers. Na die week ben je zeker een betere beacher!

Tijdens de ochtend sessie zal er veel aandacht zijn om de techniek bij te schaven die die dag centraal staat. De middagsessie is gamelike en passen we de accenten van de ochtend toe in spelvormen.

 

We begrijpen dat de energie ook aangevuld moet worden tussen de sessies door vandaar dat wij ook een lunch op het strand verzorgen zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken en weer op kan laden voor de middagtraining.

We trainen in totaal met 8 groepjes: 6 groepen voor de vrouwen/mannen en 2 jeugdgroepen. Wees er dus snel bij om jouw plekje te bemachtigen want er is maar beperkt plek.

 

Ben jij net zo enthousiast als wij om lekker te beachen in  Scheveningen?

Schrijf je dan hieronder in voor de trainingen!

6a6ad21f-c421-4aa6-bf97-178d8c910596
IMG_9792

Speciaal programma voor jeugd

Zijn jouw kinderen net zo enthousiaste beachers als jijzelf? Neem ze dan mee en laat ze ook lekker trainen!

In Scheveningen hebben we een speciaal kinderprogramma samengesteld. In de ochtend trainen de kinderen op dezelfde tijd als één van de ouders (of beide). En als jij in de middag traint, verzorgen onze begeleiders een leuke activiteit met de kinderen. Zo kun jij onbezorgd trainen en hebben zij ook een top week.

Maak er een volledige vakantie van met onze accommodatietips!

Wil jij er een volledige beachvolleybalvakantie van maken en ook in de buurt een accommodatie boeken? Dat is uiteraard mogelijk. Hieronder hebben wij een aantal gave overnachtingsplekken verzameld wanneer je graag in Scheveningen of Den Haag wilt overnachten.

In deze ho(s)tels wordt jouw week nog leuker!

Jorplace Beach Hostel is perfect als je een leuke plek zoekt om te verblijven tijdens jouw trainingsweek, het bevind zich in de leukste straat van Scheveningen: de Keizerstraat. Het is een kwartiertje lopen van Jorplace naar de beachvelden dus ook dat is ideaal.
Ben jij van plan lange dagen op het strand te maken en zoek je een simpel maar goed verblijf in de buurt? Boek dan een kamer/bed bij the Golden Stork. The Golden Stork is een mooi en goed hostel en mooie uitvalsbasis richting het strand (20 minuten fietsen). Daarnaast is het de ideale uitvalsbasis als je ook een keertje het centrum van Den Haag in wilt.
Wil je de beste deal? Vraag ons dan per mail naar de speciale kortingscode!

Prijzen

Jouw beachvolleybalweek in Scheveningen is simpel samen te stellen. Via ons boekingsformulier meld je je aan voor het pakket van jouw voorkeur.

 • All-in trainingsweek

  9 trainingen - afsluitend toernooi - lunch inbegrepen

  240
 • Ochtendtrainingen

  maandag tot en met vrijdag, 10.00 - 11.30 uur - afsluitend toernooi

  110
 • Middagtrainingen

  maandag tot en met donderdag, 15.00 - 17.00 uur - afsluitend toernooi

  110
 • Losse training (ochtend of middag)

  prijs per training

  25
 • King of the Court Scheveningen

  vrijdagmiddag van 14.00 - 17.00 uur

  10
 • Lunch

  maandag tot en met vrijdag

  35

Heb je nog andere vragen of wensen? Je kunt altijd even met ons bellen of mailen.

d5d27e63-9df3-485e-b1bb-23ab2646f671
IMG_9769
Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by