Beach Camp Scheveningen - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
2030
page-template-default,page,page-id-2030,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Beach Camp Scheveningen

Ons beachcamp in Scheveningen
de hotspot voor beachvolley in NL
24 juli t/m 1 augustus 2021

 

Een week vol beachvolleybal, vlak bij huis! Op het mooie strand van Scheveningen gaan we een week lang het beachleven in duiken. Je gaat elke dag trainen met een kleine groep onder leiding van een top trainer. Daarnaast zijn er toernooien en andere leuke activiteiten om te genieten van jouw weekje strand in Nederland.

 

Van maandag tot en met vrijdag trainen we 8 keer. Je traint in een groepje van maximaal 6 personen, zodat er veel ruimte is voor feedback van de trainers. Na de week ben je zeker weer een hoop tips en tricks verder! Tijdens de ochtend sessie zal er veel aandacht zijn om de techniek bij te schaven die die dag centraal staat. De middagsessie is gamelike en passen we de accenten van de ochtend toe in spelvormen.

 

We begrijpen dat de energie ook aangevuld moet worden tussen de sessies door. Wij zorgen voor een lekkere lunch, zodat jij kunt relaxen en weer op kan laden voor de middagtraining.

Eat. Sleep. Beach. Repeat.

6a6ad21f-c421-4aa6-bf97-178d8c910596
IMG_9792
d5d27e63-9df3-485e-b1bb-23ab2646f671
IMG_9769

Celebrate. The. Beachlife.

Naast het beachvolleybal

Bij het beachleven hoort natuurlijk niet alleen maar beachvolleybal. Ook lekker op het strand hangen, potjes kijken bij andere teams, een duik nemen in zee en drankjes drinken hoort daarbij. Er is ook een toffe City Tour door Den Haag en gaan we met de hele groep een hapje eten.

Bekijk het hele programma:

Maak er een volledige vakantie van met onze accommodatietips!

Wil jij er een volledige beachvolleybalvakantie van maken en ook in de buurt een accommodatie boeken? Dat is uiteraard mogelijk. Hieronder hebben wij een aantal gave overnachtingsplekken verzameld wanneer je graag in Scheveningen of Den Haag wilt overnachten.

Jorplace Beach Hostel is perfect als je een leuke plek zoekt om te verblijven tijdens jouw trainingsweek, het bevind zich in de leukste straat van Scheveningen: de Keizerstraat. Het is een kwartiertje lopen van Jorplace naar de beachvelden dus ook dat is ideaal.
Ben jij van plan lange dagen op het strand te maken en zoek je een simpel maar goed verblijf in de buurt? Boek dan een kamer/bed bij the Golden Stork. The Golden Stork is een mooi en goed hostel en mooie uitvalsbasis richting het strand (20 minuten fietsen). Daarnaast is het de ideale uitvalsbasis als je ook een keertje het centrum van Den Haag in wilt.
Wil je de beste deal? Vraag ons dan per mail naar de speciale kortingscode!

Prijzen

Jouw beachvolleybalweek in Scheveningen is simpel samen te stellen. Via ons boekingsformulier meld je je aan voor het pakket van jouw voorkeur.

 • Full Package

  8 trainingen - alle activiteiten + lunch inbegrepen

  259
 • Ochtendprogramma

  5 trainingen & lunch

  149
 • Middagprogramma

  3 trainingen, toernooi, city tour

  112,50
 • Losse dag

  hele dagprogramma inc. lunch (exclusief diner op donderdagavond)

  55

Heb je nog andere vragen of wensen? Je kunt altijd even met ons bellen of mailen.

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by