Voorinschrijven Portugal 2021 - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
2197
page-template-default,page,page-id-2197,page-child,parent-pageid-2023,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Voorinschrijven Portugal 2021

Vooraanmelding Beachreis Portugal

 

 

Het zijn onzekere tijden, maar de effecten van de lockdown langzaam merkbaar en is er ook een start gemaakt met vaccineren.

We zijn dus druk aan de slag met alle voorbereidingen voor Portugalreis. Hoewel we ook een aantal boekingen gehad hebben, kunnen we ons ook goed voorstellen dat nu een reis boeken niet op je to do list staat. Daarom bieden we je tot 15 februari de mogelijkheid om een voorinschrijving te doen.
Je meldt je aan, maar zit nergens aan vast. Zo help je ons om ons optimaal voor te kunnen bereiden op de reis en ben je zelf zeker van een plek als je je boeking in maart definitief wilt maken. Weten we dat we niet kunnen afreizen? Of ga je liever niet? Dan stemmen we dat met één simpel belletje met elkaar af.

 

Wat spreken we af?

–  Je vult het formulier hieronder in, waarin je ons alvast verteld met hoeveel personen je wilt boeken en of je wilt trainen.
–  Wij reserveren voor jouw boeking een plekje in onze beachreis naar het prachtige Portugal.
–  Schrijf je je in vóór 15 februari? Dan krijg je van ons de vroegboekkorting als je je voorinschrijving omzet naar een boeking.
–  Je geeft ons toestemming om je te bellen in de week van 15 maart, om te bespreken of je inderdaad met ons mee gaat beachen.
–  Wil je liever toch niet mee? Even goede vrienden! Dan verwijderen we de gegevens van de voorinschrijving en hopen we je snel in Nederland op het strand te zien voor een drankje en potje beachvolley.

Hier vind je het formulier voor de voorinschrijving

Leuk dat je een voorinschrijving doet voor onze beachreis naar Portugal. 
Wij duimen met je mee dat we in het voorjaar op reis mogen!