Barefoot Beach Events - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
2562
page-template-default,page,page-id-2562,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Barefoot Beach Events

Maak kennis met Barefoot Beach Camps!

We kunnen t niet vaak genoeg zeggen (maar dat gaan we wel doen): Life Is Better At The Beach! Het leven is voor ons heel simpel. We houden van: zand tussen onze tenen en de zon op ons gezicht. Maar we beseffen ons goed dat het heel wat is je vakantie in te vullen met beachvolleybal. Voordat je boekt wil je weten wat je te wachten staat. Dus daar hebben we wat op verzonnen!

 

 

Maak kennis met Barefoot Beach Camps tijdens de Barefoot Beach Events.
We reizen het hele land door, komen langs op diverse locaties met topcoaches en topspelers om in die typische strandsfeer aan je beachvolleybalskills te werken.

 

Zien we je bij één van onze events? Tot dan!

Data Barefoot Beach Events 2022

IMG_1522

Datum: Zondag 20 maart 2022

Wat: King AND Queen Mix Tournament
De perfecte mogelijkheid om samen te spelen met jouw vriend of vriendin. Of nodig nu die jongen of dat meisje van je club uit voor een perfecte beachdate. We spelen volgens het bekende format van King of the Court. Het tempo ligt dus hoog en je speelt lekker veel!

 

Kosten:

10 euro per team

 

Locatie:

De Beachfabriek, Ploegstraat 5, 6532 TV, Nijmegen

Tijd:
We starten om 15.30 uur. Om 17.30 uur klinkt het laatste fluitsignaal en is er tijd voor een borrel.

trainingkids

Datum: Zondag 27 maart 2022

Wat: Workshop Mindset
Tijdens onze beachcamps train je iedere dag. Hoe lekker is het nou als je daar zoveel mogelijk uithaalt?

 

Wil je graag het beste uit jezelf halen? Dan moet je echt naar deze workshop komen. We gaan hier in op de verschillende aspecten die je helpen om effectiever te trainen. De workshop bestaat uit een combinatie van theorie en natuurlijk een stuk praktijk in het zand.

 

Kosten:

15 euro per persoon

 

Locatie:

Sportcampus Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuijnweg 22, 2533SR, Den Haag

 

Tijd:
We starten om 10.00 uur. Om 12.30 uur is de workshop afgelopen.

Stam_Schoon-2021

Datum: Woensdag 30 maart 2022

Wat: Q&A met Katja Stam: pieken op het juiste moment
Het is zondag 26 juni, het begin van de avond. Katja Stam en Raisa Schoon hebben zich zojuist geplaatst voor de Olympische Spelen. Het perfecte eind van een superspannend toernooi. Maar als je Katja een jaar eerder had gezegd dat ze in juli 2021 naar Tokyo zou afreizen, had ze je waarschijnlijk voor gek verklaard. Waarom lukte het dan toch precies op het juiste moment om dat ticket te verdienen. In deze Q&A gaan we hierop in.

 

Kosten:

Gratis

 

 

Locatie:

Online via Zoom – dit event kun je gewoon volgen vanuit huis.

Tijd:
We starten om 20.00 uur. De planning is dat we rond 21.00 uur het gesprek afronden.

  • Schrijf je in voor de Barefoot Beach Events!

  • Persoonlijke gegevens