Pakketten en prijzen - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
1028
page-template-default,page,page-id-1028,page-child,parent-pageid-920,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Pakketten en prijzen

Je reis naar Sunsation Festival kun je zo simpel of zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hieronder hebben we de meest gekozen pakketten staan, maar alles is flexibel in te richten. Kijk hieronder wat het beste bij je past. Als je nog vragen hebt, kun je altijd even bellen of mailen met Barefoot Beach Camps.

IMG_4607-600x300
rh1-600x300

RH Bayren Full Board

Wil je niets aan het toeval overlaten en elke dag optimaal voorbereid aan je training beginnen? Dan kies je voor een Fullboard verblijf in het RH Bayren. Al je maaltijden zijn dan inbegrepen en de beachvelden zijn aan de overkant van de straat. Kortom van alle gemakken voorzien!

 • 2-persoonskamer in het RH Bayren Hotel
 • Full Board bij RH Bayren Hotel ****
 • Dagelijkse training door internationale coaches
 • Vrij gebruik van ballen en velden
 • Incl. deelname aan alle toernooien
 • Water en fruit bij Bay Beach
 • Happy Hour bij Bay Beach

€ 789,- p.p.!

Extra Opties

Half Board / Full Board

Kies je voor Half Board i.p.v. Full Board, dan krijg je een korting van € 50,- per persoon

Kamertypen

Voor een éénpersoonskamer zijn de kosten € 889,- op basis van Half Board.

 

Wil je met 3 volwassenen op een tweepersoonskamer, geldt een korting van € 100,- op de derde persoon.

 

Wil je met 2 volwassenen en een kind op een tweepersoonskamer, geldt een korting van €190,- op de derde persoon.

 

Voor een kamer met zeezicht geldt een toeslag van € 45,- per persoon.

 

Wil je met 2 volwassenen en twee kinderen op een kamer met zeezicht, neem dan contact op. Deze prijzen zijn alleen op aanvraag.

Appartement voor 4 pers.

De ideale optie als je lekker wilt beachen en het geen probleem vindt om zelf te zorgen voor je maaltijden. In dit pakket geniet je niet allen van de beachfacilitieten, maar ook van alle mogelijkheden die SUNSATION BEACH te bieden heeft: het strand, de Spaanse keuken, de omgeving.

 • Appartement voor 4-5 personen
 • Vrij gebruik van ballen en velden
 • Dagelijkse training door Internationale coaches
 • Incl. deelname aan alle toernooien
 • Water en fruit bij Bay Beach
 • Happy Hour bij Bay Beach

€ 438,- p.p.!

Prijs op basis van 4 personen.

Extra Opties

Type appartement

Voor een 6-persoonsappartement zijn de kosten incl. 408,- per persoon.

Het is ook mogelijk een appartement te delen. Dan betaal je € 453,- per week (gedeelde kamer), of € 518,- (eigen 2-persoonskamer). Wij zoeken dan één of meerdere andere gasten om het appartement mee te delen

Flexibel

Bovenstaande pakketten zijn de meest gekozen pakketten maar zijn uiteraard aan te passen naar je wensen. Heb je vragen over de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op via info@barefootbeachcamps.nl.

Transfer

Wil je dat wij je transfer van het vliegveld naar Sunsation Beach en terug organiseren, dan zijn de kosten € 40,- per persoon per enkele reis.
Een alternatief is om zelf een auto te huren voor een week. Dit kan best wat schelen per persoon en geeft je de vrijheid om makkelijk de grotere steden te bezoeken. Boek je auto wel al van tevoren, dat scheelt wachten op het vliegveld en is vaak goedkoper.

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by