Sunsation Festival - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
920
page-template-default,page,page-id-920,page-parent,page-child,parent-pageid-706,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sunsation Festival

SUNSATION FESTIVAl: Extend your Summer!

Ben je ook nog lang niet klaar met de zomer? Wij ook niet!
Sunsation Beach is de perfecte plek om te genieten van een extra lange zomer, vol beachvolleybal. Met gemiddeld 25 graden, een heerlijk warme zee en zwoele avonden is Spanje in het najaar een paradijs, zo vlak bij huis!

 

Tijdens Sunsation Festival, komen er mensen van over de hele wereld naar Gandia om te trainen. Er zijn Canadezen, Nederlanders, Zweden, Zwitsers, Duitsers, Denen en nog veel meer verschillende nationaliteiten. Omdat het beachvolleyseizoen ten einde loopt, trainen we ’s ochtends en kun je ’s middag spelen in de dagelijke toernooien, genieten van de borrels en ’s avonds kun je met je nieuwe beachmaatjes een dansje wagen in het Spaanse uitgaansleven!

Sunsation Festival is van 28-9 tot en met 14-10.
Ben jij er ook bij?

IMG_9988
IMG_5959

Trainingen

Van beginner t/m Pro’s, op Sunsation kun je aan de slag op je eigen niveau samen met een topcoach! Je traint in een groep van maximaal 6 spelers. ’s Ochtends start je met een gezamelijke warming up, daarna ga je aan de slag met je eigen trainingsgroep. Je krijgt training van verschillende topcoaches, waardoor je extra veel tips meekrijgt die je kunt toepassen in de toernooien in de middag.

Toernooien

Behalve trainen, kun je ook lekker veel spelen! Elke middag is er een ander toernooi om in te shinen. Liever zelf met een paar beachmaatjes een wedstrijdje spelen, of aan het zwembad hangen? Alles kan!

Fun
In het najaar komen veel mensen hun zomer afsluiten op Sunsation Beach. De sfeer is dus super relaxt! Behalve beachvolley, is er ook een heleboel tijd voor gezellige uitstapjes en zorgen we dat er elke avond een plek is om te meeten voor een feestje.

Sunsation accommodaties

Onze reizen bestaan uit een compleet pakket: één van de accommodaties, beachvolleybal en evt. een transfer en vlucht (indien gewenst). Hierbinnen proberen we zo flexibel mogelijk jouw vragen te beantwoorden. Alles om jou de ideale beachvolleybalvakantie te bezorgen!

Pakketten en prijzen

Wat is er verder te doen?

Sunsation Beach in Playa de Gandia is het Walhalla voor de beachvolleybal liefhebber. En ook in de omgeving is het nodige te zien! Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar Valencia of Alicante, en met de veerboot is het maar twee uurtjes naar Ibiza . Het kan allemaal vanuit je uitvalsbasis op Sunsation Beach.

Direct boeken

voeten
ball_foreground 2
Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by