Sunsation Spring - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
845
page-template-default,page,page-id-845,page-parent,page-child,parent-pageid-388,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sunsation Spring

Jouw voorbereiding op het nieuwe seizoen!

Kijk je ook alweer uit naar komend beachseizoen? Ging het afgelopen jaar de zomer wéér te snel voorbij? Dan is Sunsation Spring de ideale kans om je voor te bereiden in de beste omstandigheden. Breng je spel naar een hoger niveau en kom optimaal voorbereid aan de start. Boeken voor Sunsation Beach betekent héél veel beachvolleyballen in een heerlijke vakantie.

Deze beachvolleybalreis draait om fanatiek trainen, genieten van het strandleven en het ontmoeten van nieuwe beachers. In het voorjaar komen er beachers van over de hele wereld om training te krijgen van de aanwezige toptrainers. Er zijn Amerikanen, Australiërs,  Canadezen, Nederlanders, Zweden, Zwitsers, Duitsers, Denen en nog veel meer verschillende nationaliteiten. Met zoveel verschillende deelnemers, kan het niet anders dat je veel nieuwe dingen leert.

 

Maar Sunsation Spring is veel meer dan alleen trainen. Elke dag zijn er demo-wedstrijden van topspelers, strandborrels, en alle mogelijkheden om ’s avonds van het Spaanse leven te genieten.

IMG_9786
aaadddd

Beachen tijdens Sunsation Spring

Het beachen kan je zo fanatiek maken als je zelf wilt. Wil je voor een week ervaren wat het is om te leven als beachvolleyballer met twee keer per dag trainen, dan kan dat! Vind je dat allemaal maar overdreven, en speel je liever met je vrienden onderling of in één van de toernooien, dat kan net zo goed. En ook als je de supporter bent die liever langs de kant zit, ben je van harte welkom op Sunsation Beach. In het zonnetje bij de beachbar is het heerlijk relaxen!

De trainingen op Sunsation Beach zijn elke ochtend, van maandag tot en met vrijdag. Alle trainingen zijn 2 uur, waardoor je in alle rust aan je eigen skills kunt werken. Elke middag zijn er toernooien in verschillende formats. King of the court, Mix-toernooien en de Sunsation Open voor teams.  Is twee uur trainen niet genoeg, dan schakel je toch je favoriete trainer in voor een privé-training in de middag? 🙂

De trainingen

In de ochtend starten we met een gezamenlijke warming-up en train je met een groepje van maximaal 6 beachers. Hierdoor hebben onze trainers alle tijd om individuele aandacht te geven. De coaches rouleren tijdens de week, waardoor je in elke trainingsweek zoveel mogelijk kunt leren van verschillende topcoaches.

Toernooien

Er is elke middag een toernooi waar je kunt strijden voor de winst! Voor sommige toernooien schrijf je je individueel in, voor andere juist als team. Wie veel wil spelen, kan zich dus elke middag meten met de andere beachers en proberen een plekje op het podium te bemachtigen.

Privé-trainingen

Wil je nog net even wat extra werken aan een bepaalde techniek, onder leiding van je favoriete trainer? Dan kun je altijd een privé-training boeken. Hierin bepaal jij met wie je traint, wat er getraind wordt en van wie je training hebt. Je creëert dus je eigen ideale situatie! Hoe vet is dat?!

Ben je toe aan luxe, of met ga je het liefst met al je vrienden in één appartement?

Bij Sunsation Spring bieden we bieden 3 accommodaties aan. Ben je toe aan een luxe beachvolleybalreis van alle gemakken voorzien? Dan boek je via ons je verblijf in het RH Hotel Bayren, direct aan de boulevard en in het midden van Sunsation Beach. Naast dit luxe strandhotel, kun je ook boeken in een van onze 4- of 6-persoonsappartementen of in driesterrenhotel San Luis, beiden op 10 minuutjes lopen van de beachvelden. Op Sunsation Beach zijn er mogelijkheden voor elk budget.

Wat is er in de omgeving te doen?

Het leuke aan Sunsation Beach is dat er zoveel meer is dan alleen beachvolleybal. Alicante en Valencia zijn dichtbij, dus een dagje de stad in is heel eenvoudig. Er is een mooi natuurgebied in de omgeving en zelfs een tripje Ibiza is goed te doen. De veerboot vertrekt uit de haven van Playa de Gandia. Kijk naar een aantal van de mogelijkheden die er zijn in de omgeving van Sunsation Beach!

Stel mijn vakantie samen

Direct boeken

voeten
ball_foreground 2
Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by