MAKADI BAY - De accommodatie - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
771
page-template-default,page,page-id-771,page-child,parent-pageid-763,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

MAKADI BAY – De accommodatie

Het gemak van All-Inclusive: dat is het Cleopatra Luxury Resort!

CLEOPATRA LUXURY RESORT

Het groots opgezette Cleopatra Luxury Resort wordt omgeven door een reusachtige tuin met wuivende palmbomen en ligt op slechts enkele meters bij goudgele zandstrand en de Rode Zee vandaan.

Er zijn 530 comfortabele kamers in lage gebouwtjes die om de zwembaden heen liggen. De kamers zijn voorzien van een modern interieur en fijne faciliteiten, zoals een minikoelkastje, flatscreen met een Nederlandstalige zender en airconditioning.

Met 3 verschillende restaurants kun je iedere dag lekker en gevarieerd eten. Zo wordt het eten in het hoofdrestaurant voor je neus klaar gemaakt, wordt je in restaurant Rock Lobbster getrakteerd op heerlijke visgerechten en kun je genieten van culinaire hoogstandjes in restaurant Vista Mare.

Op de lange lijst met faciliteiten, zit er voor iedereen wel wat leuks tussen. Zo zijn er maar liefst 8 zwembaden, 2 beachvelden, 6 tennisbanen, een miniclub, een eigen duikcentrum en een luxe spa.

Kamertypen

Ruime kamer van 35 m2. Je hebt hier zicht op één van de tuinen, het zwembad of op zee.

  • Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.
  • Max. capaciteit: 2 volwassenen + 1 kind.

Zeer grote kamer van 77 m2. Je hebt hier zicht op één van de tuinen, het zwembad of op zee.

  • Twee tweepersoonsbedden of een tweepersoonsbed + 2 éénpersoonsbedden.
  • Max. capaciteit: 2 volwassenen + 2 kinderen.

Zeer ruime kamer van 65 m2. Je hebt hier zicht op één van de tuinen, het zwembad of op zee.

  • Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.
  • Max. capaciteit: 2 volwassenen + 1 kind.

Ruime kamer van 35 m2 met zicht op de zee.

  • Twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed.
  • Max. capaciteit: 2 volwassenen.

Ontvang de nieuwsbrief voor alle updates over onze beachreizen!