Beach Prep - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
2267
page-template-default,page,page-id-2267,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Get ready for the summer!
Beach Prep door Barefoot Beach Camps en De Beachvolleybalschool
17 februari t/m 21 april 2021

 

Lockdown. Avondklok. Gym gesloten. Thuisonderwijs.

 

Allemaal goede redenen om niet te sporten. Maar nu niet meer!

 

Barefoot Beach Camps en De Beachvolleybalschool bundelen de krachten en organiseren de Beach Prep.

 

Maak je je zorgen om je fitheid als je straks weer het zand opgaat? Niet nodig! Met onze trainingen ben je twee keer per week hard aan het werk om weer goed in shape te zijn als het strandseizoen begint.

Je vermindert hiermeer je risico op blessures, vergroot je conditie, kracht en explosiviteit en misschien nog wel belangrijker. Minsten 1 keer per week train je samen met de andere beachers in hetzelfde schuitje. We zijn elkaars stok achter de deur of schop onder de kont… En ook elkaars complimentje natuurlijk!

Wat gaan we doen?

Als je aanmeldt voor de Beach Prep, voegen we je ook toe aan onze Beach Prep App. Dit is je stok achter de deur, want hierin zitten alle coaches en deelnemers. Hierin posten we onze workouts en progressie. En foto’s/filmpjes van hoe het gaat. Heb je uitgesloofd in het zand? Motiveer de anderen het ook te doen! Nieuwe oefening? Een van de coaches plaatst dan even een voorbeeld video, zodat je hem perfect kunt uitvoeren.

 

De Beach Prep is twee keer per week. 1 keer is gezamenlijk en binnen via Zoom. De tweede keer is buiten, liefst in het zand, en krijg je in een PDF opgestuurd met voorbeeldvideotjes. Die workout mag je met z’n tweeen doen of alleen. Beiden is mogelijk.  Binnen iedere training is aandacht voor blessurepreventie, coördinatie, kracht, snelheid en explosiviteit. Je bepaalt zelf het niveau en intensiteit.

Wanneer?

 

Online workout via Zoom: Vanaf 17-2, iedere woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur.

 

Outdoor workout: Bij voorkeur op vrijdag, zaterdag of zondag. Je ontvangt deze workout op donderdag via de Beach Prep App.

Celebrate. The. Beachlife.

Inschrijven Beach Prep

 

De Beachvolleybalschool & Barefoot Beach Camps

 • (meerdere opties mogelijk)
 • Persoonlijke gegevens

Prijzen

 • Alle trainingen

  10 x 2 trainingen per week

  50
 • Losse training

  per training

  7,5

Heb je nog andere vragen of wensen? Je kunt altijd even met ons bellen of mailen.

Chat openen
App ons je vragen!