Barefooter Ricardo in the USA! - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
1395
post-template-default,single,single-post,postid-1395,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Barefooter Ricardo in the USA!

Ricardo was de hele zomer in LA voor een prachtig beachavontuur. Hier zijn ervaringen!

– Hoe kwam je op het idee om naar California te gaan?
Ik wist van horen en zeggen dat California (vooral LA) het walhalla voor beachvolleyballers is. Ik wilde altijd al een keer volleyballen in USA en dacht al eerder aan university volleybal. Dit plan ging niet door ivm selectie voor Beach Team Nederland. Deze zomer moest ik voor mijn studie aardwetenschappen vier weken naar het buitenland waardoor ik veel van de Nederlandse tour zou missen, hierdoor had ik ook geen partner. Dit was dus voor mij de perfecte timing om toch nog te volleyballen in de USA.

– Hoe is het beachvolleybalklimaat (de mensen, het wereldje, en het weer?)
Beachvolleybal is daar hoe beachvolleybal bedoeld is. Hele gemoedelijke sfeer, iedereen kent elkaar en gaat goed met elkaar om. ‘s-Ochtends voor werk eerst even paar potjes spelen is daar normaal. Klaar met werk? Gewoon weer naar het strand, er zijn altijd mensen bezig met volleybal en je kan zo aansluiten. Over de hele kustlijn staan beachvolleybalvelden!

– Wat heb je als tip voor mensen die ook die kant op willen voor een volleybalreis?
Mijn advies: DOEN! Hermosa/Manhattan Beach is de place to be in LA. LA is duur, zeker aan de kust. Airbnb mag niet overal, maar ik had een prima hostel. Neem in ieder geval een volleybal mee. Dan kan je altijd aan de gang en ben je herkenbaar als volleyballer!

Geen reactie's

Geef een reactie

Chat openen
App ons je vragen!