Barefoot vibes op Scheveningen?! Kom naar BEACHFEST!! - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen vanuit Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar verschillende landen in Europa.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Portugal, Spanje, Turkije, Egypte, Scheveningen beachreis, beachreizen, beachcamp, beachcamps, camps, actieve vakantie
1373
post-template-default,single,single-post,postid-1373,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Barefoot vibes op Scheveningen?! Kom naar BEACHFEST!!

Het beste van het strand op het strand! De zon, de zee. Buiten zijn, bezig zijn, de wind in je haren, zweetdruppels op je voorhoofd. Genieten van de toppers op het EK Beach en net zo hard zelf genieten van het spelletje! Dat klinkt goed, of niet?! Barefoot Beach Camps en De Beachvolleybalschool hebben het initiatief genomen voor een goedgevulde beachvolleybalfestivalweek en zijn erg verheugd dat ze je daar nu meer over kunnen vertellen! Kom dus van 14 tot en met 22 juli 2018 een week lang de beachvolleybalsport vieren tijdens Rabobank Beachfest Powered by Mikasa!

Trainingen
Het is een feestje dat het EK Beachvolleybal in Nederland is! En kijken is leuk, maar zelf extra aan je beachskills werken is zeker even leuk. De combinatie.. is ultiem!
Daarom is er tijdens Rabobank Beachfest een trainingsweek onder leiding van topcoaches uit Nederland en het buitenland. De trainingstijden zijn zo opgezet dat je sowieso op tijd weer op de tribune kunt zitten bij het EK om bij de toppers te kijken.

Toernooien
Uiteindelijk is er niks mooier dan het zelf spelen van wedstrijden, het is de essentie van beachvolleybal. En Rabobank Beachfest is daarvoor natuurlijk een perfecte gelegenheid met bijvoorbeeld het King & Queen Toernooi, een uniek concept met een verfrissend spelformat! Ook is er het Glow In The Dark-toernooi op een zwoele zomeravond na zonsondergang, en daarnaast het 4×4 Beach & Pizza op vrijdagavond, waar je lekker veel kunt spelen en genieten van de ultieme beachsfeer. Ohja, en van superverse pizza’s ;). Dit toernooi is ook perfect voor mensen zonder volleybalervaring, dus trommel je vrienden op en kom beachen op het leukste strand van Nederland!

Clinics
Ben je op zoek naar nieuwe input? Of wil je gewoon eens echt de tijd te nemen om te schaven aan je skills? Schrijf je in voor een van de clinics! Bij Beachfest de ideale setting om aan de slag te gaan met een specifiek onderwerp. Met veel persoonlijke tips en nieuwe inzichten ga je weg met een nieuwe dosis inspiratie!

Bezoek het EK
Bestel je EK tickets direct in combinatie met je training of clinic! Maak er de perfecte beachvolleybalweek van, met veel zelf spelen op het strand en een plekje op de tribune bij de wedstrijden van de toppers.
Naast de wedstrijden in ons eigen Den Haag organiseert Beachfest ook uitstapjes naar twee van de andere speelsteden: Rotterdam en Utrecht!

Beachparty
Let’s celebrate the beach life! Alles is beter op het strand, en dat wordt gevierd tijdens hét weekend dat beachvolleybal in Den Haag centraal staat. De avond voor de finales van het EK Beach met alle beachers samen van de Scheveningse zonsondergang genieten, het glas heffen en de voetjes van het vloer met het zand tussen je tenen. Een heerlijk relaxed en gezellig beachvolleybalfeestje!

Zorg dat je erbij bent! Vind alles wat je nodig hebt voor een fantastische zomerweek op www.beachfest.nl en meld je gelijk aan! Heb je direct vragen, richt je dan tot de Beachfest organisatie via info@barefootbeachcamps.nl. See you at the beach!

Geen reactie's

Geef een reactie

Chat openen
App ons je vragen!