Blog: Een week uit het leven van een Barefooter! - Barefoot Beach Camps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
1195
post-template-default,single,single-post,postid-1195,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Blog: Een week uit het leven van een Barefooter!

Blog: Een week uit het leven van een Barefooter!

Het is met geen pen te beschrijven wat je meemaakt in een week op Sunsation Beach! Dus tikken we het in een blog en proberen we op deze manier het gevoel van onze reizen met Barefoot mee te geven.

Na weken van aftellen is het zover en vertrek je naar de luchthaven. Het is ongeveer twee uurtjes vliegen naar Alicante of Valencia. Zodra je je koffers hebt brengen wij je door naar Sunsation Beach. Als je de snelweg af gaat, gaat het raampje open en voel je de warmte al. Twintig graden, wat een verschil met Nederland. De chauffeur van je transfer brengt je richting het strand. De vijftig beachvelden verschijnen aan de horizon. Dit is waar het gaat gebeuren.

Je settelt je in je hotelkamer of appartement en hebt lekker het weekend om een beetje bij te komen en alvast lekker te spelen. Muziekje op de achtergrond, en iedereen is hier voor hetzelfde. Alles draait om beachvolleybal! Zondagavond is de kick-off van de week, in de playersmeeting vertellen we je alle ins en outs van Sunsation Beach en hier ontmoet je vast een boel coaches en andere beachers. Je bent nu helemaal voorbereid op alle actie en klaar om te trainen!

Vanaf maandag train je elke ochtend twee uur met een groepje van zes fanatieke beachers uit verschillende landen. Maar eerst! Ontbijt. Zit je in het Bayren of San Luis? Dan rol je je bed uit, naar het ontbijt en rol je daarna verder de boulevard op naar de trainingsvelden. Zit je in het appartementje? Dan maak je zelf je ontbijtje, of haal je iets op weg naar het strand. Wij pakken altijd nog even een espresso bij Pinocchio, een aanrader! 😊

Tijd om te trainen! Eerst doen we met alle beachers de gezamenlijke warming up. En dan aan de slag met de bal. Na twee uurtjes zweten is het de hoogste tijd voor een kopje koffie bij de beachbar! Sinaasappeltje erbij? Die zijn zo lekker, en gratis te pakken bij de beachbar. Na de koffie schuif je aan bij de lunch in het hotel, of je gaat lekker op de boulevard wat eten bij één van de restaurantjes.

Daarna… time to chill! Niks voelt zo heerlijk als relaxen nadat je lekker intensief getraind hebt. Zoek een plekje op het strand of bij het zwembad, speel een potje spikeball, of hou een kleine siësta!

En als vanzelf… gaat het weer kriebelen! Dus ’s middags is het tijd om weer te knallen. Al gekozen wat jij gaat doen? Doe je mee met de extra middag trainingen, of ga je de strijd aan in het toernooi?

Elke middag spelen we volgens een ander concept en kun je individueel of juist als team inschrijven.

De toernooien:

Maandag – Mixed Tournament, niet mixen als in met de cocktails, maar met mannen en vrouwen samen.
Dinsdag – Paradise League, volgens het concept van ‘King of the Court’.
Woensdag – Sunsation Open Tournament en Kwalificatie voor Elite Tournament.
Donderdag – ‘Special Format’.
Vrijdag – The Ruler of the Beach met aansluitend Game of the Throne.

Genoeg gespeeld voor de dag? Dan is het tijd voor actie door de coaches. Elke middag spelen zij op het center court hun wedstrijden. Terwijl jij lekker een sangria of biertje drinkt, kun je je coach aanmoedigen en genieten van het spektakel!

En wat doen we dan ’s avonds?

Om lekker een drankje te drinken ga je naar Quatre of Jack The Pepper. Op woensdag kun je stappen in El Varadero en op donderdag naar de Casa Vella. Maar uiteindelijk is dat allemaal voorbereiding op de vrijdag, het grote Sunsation Thema Feest!!!

Wat dan nog rest…

Vaak is zaterdagochtend het rustigste moment van de week. Als tegen de middag iedereen weer tot leven komt, is het tijd voor een potje ballen, een beetje zonnen en uitstellen… zo lang mogelijk uitstellen…

Dat moment dat je je koffer weer moet pakken.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Welkom bij Barefoot Beach Camps!
Laat het ons weten als je vragen hebt of meer wilt weten over 1 van onze vakanties, dan nemen we binnen 1 dag contact met je op.
Powered by