Barefoot Beach Tour - Barefoot Beachcamps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
1154
page-template-default,page,page-id-1154,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Barefoot Beach Tour

Maak kennis met Barefoot Beach Camps!

We kunnen t niet vaak genoeg zeggen (maar dat gaan we wel doen): Life Is Better At The Beach! Het leven is voor ons heel simpel. We houden wél van: zand tussen onze tenen en de zon op ons gezicht. We houden niet van: de kou, wolken en schoenen. Wij zijn Barefoot Beach Camps en we organiseren de leukste beachreizen naar de tofste locaties!
Maar goed, dat is in de lente. Ondertussen voelen we met je mee, want wat duurt die winter lang! Maar daar hebben we wat op verzonnen!

Maak kennis met Barefoot Beach Camps tijdens de Barefoot Beach Tour.
We reizen met de Barefoot Beach Tour het land door, komen langs op jouw indoorbeachlocatie met topcoaches en topspelers om in die typische strandsfeer aan je beachvolleybalskills te werken.

We beginnen op 6 januari in La Playa in Rijswijk tijdens het DELA Beach Open. De beste beachvolleyballers van de wereld zijn dan in Nederland en we hebben er één gestrikt voor de Barefoot Beach Tour. Sloveens topspeler en winnaar van de World Tour in Montpellier Nejc Zemljak verzorgt deze clinic samen met onze ‘eigen’ Australische beachboy Tom Faulkner. Beide coaches zijn uiteraard ook dit voorjaar weer op Sunsation Beach om training te geven.  Zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in! Het maakt niet uit wat je speelniveau is, we delen jou in bij spelers van jouw niveau, net zoals we dat tijdens onze beachreizen doen!

Op 20 januari strijken we neer in de Beachfabriek in Nijmegen, en op 4 februari in The Sport Box in Utrecht. Laat je gegevens achter op het formulier hieronder om je in te schrijven en een plekje te reserveren. Deelname aan de clinics is helemaal gratis, dus zorg dat je erbij bent! See you at the beach!

Tourdata

Datum: zaterdag 6 januari 2018

Tijd:
11.00 – 12.15 (niveau beginner – midden)
12.30 – 13.45 (niveau midden-hoog – 3e divisie)

Locatie:
La Playa, Cobbenhagenstraat 2a, Rijswijk

Coaches:
Nejc Zemljak (SLO) en Tom Faulkner (AUS)

Datum: zaterdag 20 januari 2018

Tijd:
11.00 – 12.15 (niveau beginner – midden)
12.30 – 13.45 (niveau midden-hoog – 3e divisie)

Locatie:
De Beachfabriek, Waalbandijk 12c, Nijmegen

Coaches:
Tom Faulkner (AUS) en Tijmen Companjen (NED)

Datum: zondag 4 februari 2018

Tijd: 
10.00 – 11.15 (niveau beginner – midden)
11.30 – 12.45 (niveau midden-hoog – 3e divisie)

Locatie:
The Sport Box,  Nijverheidsweg 29, Utrecht

Coaches:
Tom Faulkner (AUS) en Tijmen Companjen (NED)

  • Schrijf je in voor de Barefoot Beach Tour!

  • Persoonlijke gegevens