Sunsation Festival - Barefoot Beachcamps
Barefoot Beach Camps is de specialist in beachvolleybal reizen in Nederland en België. We organiseren beachvolleybal vakanties naar Spanje en Egypte.
beachvolleybalreis, beachvolleybal reis, beachcamp, beachvolleybal vakantie, beachvolleybalvakantie, Sunsation Beach, Sunsation, Spanje, Turkije, Egypte, beachreis, beachreizen
920
page-template-default,page,page-id-920,page-parent,page-child,parent-pageid-706,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Sunsation Festival

SUNSATION FESTIVAl: Extend your Summer!

Ben je ook nog lang niet klaar met de zomer? Wij ook niet!
Sunsation Beach is de perfecte plek om te genieten van een extra lange zomer, vol beachvolleybal. Met gemiddeld 25 graden, een heerlijk warme zee en zwoele avonden is Spanje in het najaar een paradijs, zo vlak bij huis!

 

Tijdens Sunsation Festival, komen er mensen van over de hele wereld naar Gandia om te trainen. Er zijn Canadezen, Nederlanders, Zweden, Zwitsers, Duitsers, Denen en nog veel meer verschillende nationaliteiten. Omdat het beachvolleyseizoen ten einde loopt, trainen we ’s ochtends en kun je ’s middag spelen in de dagelijke toernooien, genieten van de borrels en ’s avonds kun je met je nieuwe beachmaatjes een dansje wagen in het Spaanse uitgaansleven!

IMG_9988
IMG_5959

 

Trainingen

Van beginner t/m Pro’s, op Sunsation kun je aan de slag op je eigen niveau samen met een topcoach! Je traint in een groep van maximaal 6 spelers. ’s Ochtends start je met een gezamelijke warming up, daarna ga je aan de slag met je eigen trainingsgroep. Je krijgt training van verschillende topcoaches, waardoor je extra veel tips meekrijgt die je kunt toepassen in de toernooien in de middag.

Toernooien

Behalve trainen, kun je ook lekker veel spelen! Elke middag is er een ander toernooi om in te shinen. Liever zelf met een paar beachmaatjes een wedstrijdje spelen, of aan het zwembad hangen? Alles kan!

Fun
In het najaar komen veel mensen hun zomer afsluiten op Sunsation Beach. De sfeer is dus super relaxt! Behalve beachvolley, is er ook een heleboel tijd voor gezellige uitstapjes en zorgen we dat er elke avond een plek is om te meeten voor een feestje.

Sunsation accommodaties

Wat is er verder te doen?

Pakketten en prijzen

Direct boeken

voeten
ball_foreground 2